Lakitoimisto Alexia

Asiakirjojen laadinta

oikeudenkäynti ja sovittelu

Asiakirjojen laadinta
Lakitoimisto Alexia

Laadimme tarvitsemasi oikeudelliset asiakirjat, kuten avioehdon, testamentin, lahjakirjan ja edunvalvontavaltuutuksen yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Asiakirjan laadintaan liittyvään palveluun sisältyy neuvottelu asiakirjan sisällöstä, sekä asiaan liittyvä oikeudellinen neuvonta. Monet oikeudelliset asiakirjat edellyttävät myös todistamista. Saat meiltä asiakirjasi todistamista koskevat ohjeet ja halutessasi voit varata meiltä allekirjoitustapaamisen, johon järjestämme paikalle kaksi esteetöntä todistajaa. 

Ammattitaitoista ja henkilökohtaista
Asiantuntijat, joihin voit luottaa

Asiakirjojen laadinta artikkelit

Edunvalvontavaltuutus
Asiakirjojen laadinta

Edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutus on asiakirja, jolla varmistat, että asioitasi hoitaa valitsemasi henkilö, haluamallasi tavalla. Se on siis yksi elämäsi tärkeimmistä asiakirjoista. Ainakin, mikäli olet 18 vuotta täyttänyt ja haluat vaikuttaa siihen, kuka hoitaa asioitasi, jos tulet itse tilapäisesti tai pysyvästi kykenemättömäksi huolehtimaan niistä.

Lue lisää »
Tarvitsenko avioehdon
Asiakirjojen laadinta

Tarvitsenko avioehdon?

Avioehto on sopimus, jolla osapuolet itse määräävät, mikä omaisuus on avio-oikeuden alaista ja mikä siitä vapaata. Avioehdolla voidaan sulkea avio-oikeus kokonaan pois tai määrätä jokin tietty omaisuus, kuten yritysomaisuus tai tuleva perintö avio-oikeudesta vapaaksi.

Lue lisää »