Lakitoimisto Alexia

Oikeudenkäynti

Rikosoikeus vaakakuva

Oikeudenkäynti Tampere

Hoidamme oikeudenkäyntiasioita koko Suomen alueella. Lähellä Alexian kotipaikkaa sijaitsee esimerkiksi Pirkanmaan käräjäoikeus Tampereella. Tarvittaessa voimme myös varata kokoushuoneen Tampereelta tapaamista varten. Emme laskuta matkakuluja Janakkalassa, Hämeenlinnassa ja Tampereella hoidetuista toimeksiannoista.

Huomioithan myös, että sinun asiaasi ei välttämättä käsitellä Tampereella, vaikka se olisi kotipaikkasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään, mikä tuomioistuin käsittelee asiaasi. Monet toimeksiannot on myös mahdollista hoitaa täysin etäyhteydellä! 

Ammattitaitoista ja henkilökohtaista
Asiantuntijat, joihin voit luottaa

Oikeudenkäynti

Avustaja toimii tarvittaessa asiamiehenäsi oikeudenkäynnissä, antaa prosessiin liittyvää oikeudellista neuvontaa ja huolehtii tarvittavien asiakirjojen laadinnasta. Asioiden suullisessa käsittelyssä edetään nopeasti ja vastaukset on hyvä pitää lyhyinä ja selkeinä. Epäolennaisten asioiden selittäminen voi haitata asiasi käsittelyä viemällä aikaa ja huomiota niiltä asioilta, joita tulisi sinun osaltasi korostaa. Jännittäminen johtaa herkästi myös unohteluun. Avustaja huolehtii, että sinun kannaltasi olennaiset asiat saadaan kaikki sanotuksi. 

Esitetyt väitteet on tarvittaessa myös pystyttävä näyttämään toteen asiassa esitettävällä todistelulla. Erilaisten todisteiden näyttöarvo voi myös vaihdella huomattavasti. Avustaja auttaa perusteltujen vastausten laadinnassa ja hyödyllisten selvitysten hankkimisessa.

Oikeudenkäynti artikkelit